Ga naar hoofdinhoud

Waarom zou u kiezen voor NH Detachering?

NH Detachering is een detacheringsbureau, maar wel één waarin tientallen jaren ervaring in het vakgebied samenkomen. Elk lid van ons team komt uit deze branche en heeft een aanzienlijke hoeveelheid expertise opgebouwd. Dankzij een combinatie van meer dan twintig jaar ervaring en enkele vernieuwende ideeën, hebben wij een zeer goed werkend en maximaal klantvriendelijk detacheringsbureau op poten gezet. NH Detachering: dat werkt!

 Terugkomend op de vraag waarom u voor ons moet kiezen:

  1. Omdat wij maatwerk leveren, zowel voor werkgever als werknemer

Wij gaan écht kijken naar de beste medewerker voor de vacature. We willen er namelijk zeker van zijn dat onze kandidaat het werk goed kan uitvoeren, maar ook dat deze persoon uw bedrijf past. Want, en dan komen we meteen bij het volgende punt: als het aan ons ligt, blijft hij of zij u voor langere tijd.

  1. Omdat wij u langdurig willen voorzien van de juiste mensen

We zeiden het al: wij doen niet aan ‘dagjesmensen’. Wilt u graag een kracht voor één dag? Helemaal goed, maar dan zijn wij niet het juiste bureau voor u. Een van de redenen waarom wij anders zijn dan andere uitzendbureaus, is omdat wij zowel uw bedrijf als de werknemer een oplossing willen bieden voor langere tijd. Idealiter kunt u onze zeer gemotiveerde kandidaat langdurig als échte medewerk inzetten. Ondernemers die op zoek zijn naar gedreven mensen met wie ze echt iets kunnen opbouwen, zijn bij ons aan het juiste adres.

Ik wil een vacature doorgeven

Laat ons direct contact met u opnemen; we gaan dan ook meteen voor u aan de slag!

3. Omdat wij 20 jaar ervaring hebben en beschikken over een breed netwerk

Wij zijn een breed detacheringsbureau, dat voor elke onderneming de juiste mensen zoekt. Of u nu iemand voor in de bediening zoekt, of een representatieve baliemedewerker, een administratieve kracht of een creatieveling, wij regelen het. We hebben namelijk, ondanks het feit dat we nieuw zijn, bijna 20 jaar ervaring in de uitzendbranche en beschikken over een zeer groot netwerk. Extra veel ervaring hebben we in de sectoren Transport, Logistiek en de Bouw.

4. Omdat wij een zeer interessante stimuleringsregeling hebben voor scholieren

Hoe u daar baat bij heeft? Wij hebben met ons WEL Traject een vernieuwend concept in de markt gezet, dat garant staat voor een win-win situatie. Eigenlijk zelfs een win-win-win. Wij werken samen met diverse scholen. Via dit traject kunnen we veel bedrijven voorzien van gemotiveerde jongeren, die wij een kans bieden tijdens hun opleiding.

Zet ons aan het werk!

We maken graag waar wat we beloven. Dus: aarzel niet en neem contact met ons op. We voorzien u snel van de gewenste versterking.

Contact
Back To Top