Detachering

Detacheren biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf

In een wereld waar flexibiliteit en betrouwbaarheid cruciaal zijn, biedt detacheren een uitgelezen kans om uw team te versterken met gekwalificeerde professionals die niet alleen uw projecten vooruit helpen, maar ook een structurele bijdrage leveren aan de continuïteit van uw organisatie. Ontdek de voordelen die detacheren kan bieden voor de dynamiek en stabiliteit van uw bedrijf.

Door een vaste periode af te spreken met de medewerker, kunt u rekenen op meer stabiliteit en zekerheid dat de medewerker gedurende die tijd beschikbaar blijft voor uw bedrijf.

Wij leveren medewerkers met de juiste kennis en ervaring die passen bij uw specifieke behoeften en vacatures.

Wij nemen het werkgeversrisico op ons door de medewerker te verlonen en zorgen voor loondoorbetaling bij ziekte, uitval of verlof.

NH Detachering biedt u de flexibiliteit van een tijdelijk personeelsbestand, maar met de extra zekerheid van vooraf afgesproken contractduur. Onze gespecialiseerde intercedenten staan voor u klaar om het volledige werving- en selectieproces te verzorgen, inclusief begeleiding van de medewerker tijdens de werkperiode.

Werkwijze NH Detachering

Onze werkwijze omvat een persoonlijk gesprek waarin we uw vacature bespreken en uw bedrijf beter leren kennen. We stellen geschikte kandidaten voor en regelen sollicitatiegesprekken. Zodra u de juiste kandidaat heeft gevonden, zorgen we voor het detacheringscontract.

Financieel gezien schalen we de kandidaat samen met u in volgens uw cao. Het tarief wordt vastgesteld op basis van de opdracht en het bruto-uurloon. We ondertekenen samen het detacheringscontract en u betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Ik ben geinteresseerd in detachering

Als u geïnteresseerd bent in detacheren via NH Detachering, neem dan gerust contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Naam(Vereist)
Heeft u nog specifieke wensen of zaken waar wij rekening mee kunnen houden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsgierig naar meer mogelijkheden?

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan met een van onze detacheringsadviseurs.