skip to Main Content

Inkoper / pakketbeheer elektrotechniek

Soort dienstverband: Voltijd
Standplaats: Alkmaar

Ben jij enthousiast, commercieel ingesteld en kun jij altijd overal de beste deals sluiten? Ben jij bovendien ondernemend en vind je het leuk om mee te werken aan de opbouw van de inkoopafdeling? Dan past deze rol perfect bij jou, waarin je mee kan bouwen aan de toekomst van een ambitieuze technische groothandel. Tevens is dit de kans om te werken bij een solide familiebedrijf met korte communicatielijnen en een pragmatische, hands-on cultuur met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Functiebeschrijving

Jij verantwoordelijk voor de inkoop van de allerlei producten. Jij bent de contactpersoon met de leveranciers en met jouw vlotte babbel regel jij altijd de beste voorwaarden en inkoopprijzen. Ook ga je op zoek naar nieuwe leveranciers, waarbij je contracten zult afsluiten en beheren. Je houdt je bezig met het inkopen van producten, monitort de uitgaande goederen en bestelt altijd op tijd weer nieuwe voorraden voor ons magazijn, want jij bent een kei in forecasten. Het is daarbij belangrijk dat je vooruitdenkt en de ontwikkelingen in de markt volgt. Tevens zorg je voor de administratieve afhandeling van de inkooporders en werk je samen met een leuk en enthousiast team van inkopers.

Functie-eisen:

  • MBO+, HBO werk- en denk niveau
  • NEVI opleiding of Inkoopacademie is een pré
  • Aantoonbare ervaring als inkoper in een handelsomgeving, bij voorkeur in een (elektro)technische branche
  • Vaardigheid in MS-office (Excel). ERP kennis is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels en Duits is een pré.
  • Je bent daadkrachtig, dynamisch, hands-on, energiek en bovenal een zelfstarter die verantwoordelijkheid neemt.
  • Je bent een teamspeler die zelfstandig kan werken en die verbetertrajecten niet schuwt.
  • Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je verbindingen te leggen in de interne organisatie en met jouw leveranciers.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is actief in de elektrotechniek en heeft vestigingen door heel Nederland. Naast deze activiteiten als elektrotechnische groothandel bieden ze als Solution Provider diverse fabricaten bij elkaar in product en markt combinaties en bieden zo innovatieve oplossingen voor de Energiesector, Industrie, Utiliteit, Machinebouw en Marine & Offshore. Een van de belangrijkste taken van de organisatie is het zorgen voor een juiste advisering en een optimale leveringsprestatie. Om dit te behalen werken wij met een team van gemotiveerde medewerkers die er dagelijks voor zorgt dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature en denk je dat jij de persoon hiervoor bent?

Stuur je cv en motivatiebrief of neem contact op met 0229-304155.

Back To Top